Posts

Showing posts from September, 2021

Garnier Vitamin C Serum Review Malaysia

Image
Assalamualaikum, hei! Aku betul kecewa la, penat ja jaga muka elok. Last sekali breakout semula. Dan kali ni, aku breakout sebab serum Garnier Vitamin C tu. Maka harini, aku akan bagi review berkenaan  Garnier Vitamin C Serum . Aku beli serum ni dekat Shopee dengan harga RM24 plus minus [ link Shopee ]. Aku macam lega gila, nasib baik aku tak include serum ni dalam blog post yang sebelum ni. Yang cerita pasal aku breakout then muka elok balik sebab beberapa skincare tu. Boleh baca SINI . Sebab time aku tuls blog post tu, aku baru try serum tu 2 hari. Aku baca la jugak review sebelum ni pasal Garnier serum ni, tapi semuanya bagi positif feedback . Jadi, aku rasa mungkin serum ni tak sesuai digunakan untuk sesiapa yang ada kulit sensitif. Garnier Vitamin C Serum Review Bau dia wangi, standard macam bau barangan Garnier yang lain la. Sebab ni bukan first time aku pakai Garnier. Sebelum ni, aku pernah pakai Garnier