Posts

Review: Cara Buat Duit Online Dengan ACCESSTRADE – Affiliate Marketing

Image
Ramai sebenarnya tidak tahu yang kita boleh buat duit hanya dengan promosi barang. Iyaa. Hanya promosi barang. Tidak perlu layan pelanggan, tidak perlu post barang dan tidak perlu pening-pening. Nama dia affiliate Marketing.  Kalau nak tau salah satu cara Blogger dapat duit ialah melalui affiliate marketing ini. Mereka hanya promosi produk, orang beli dari link mereka dan mereka dapat komisen. Mudah bukan. Jadi, macam mana cara buat duit online ? Cara Buat Duit Online 2022 Affiliate Marketing ni banyak, Lazada ada, Zalora, Shopee Involve Asia dan ACCESSTRADE . Post kali ini, saya nak share pasal ACCESSTRADE. ACCESSTRADE ini platform affiliate yang terkenal di Malaysia selain involve Asia. Involve Asia, kalau nak daftar dengan mereka, payah sebab mereka sangat strict.  Berbeza dengan ACCESSTRADE , beginner Blogger biasanya daftar di sini sebab tidak terlalu ketat. Kalau anda ada Fac

SCAM ALERT! ACCESSTRADE Malaysia Is Not Involved In Shopee/Lazada Online Affiliate Marketing Scams

Image
It has come to our attention that online scammers have started using ACCESSTRADE Malaysia for Shopee/Lazada online affiliate marketing scams. We have been contacted by a victim of unscrupulous scammers after losing RM24,000. ACCESSTRADE Malaysia is Not Involved in Scam Hence, we would like to reiterate that  ACCESSTRADE MALAYSIA IS NOT INVOLVED IN ANY SCAMS  and we advise you to be wary of anyone approaching you with a similar name like ours or via any means apart from our official platforms.  Here’s how you can differentiate us from the scammers:  We NEVER ask for advance payments for registration as a publisher or advertiser.  All our communications are done via our official channels and systems as below: Our website LinkedIn page Facebook Instagram

Review Bantal The Sultan

Image
Assalamualaikum. Harini nak bagi review bantal The Sultan . Memang best teruk la bantal ni. Rugi kalau ada sesiapa yang masih belum try bantal ni. Review Bantal The Sultan First time beli bantal ni masa Januari 2021. Tapi sekarang baru nak review sebab saja nak tengok rasa puas tidur tu berpanjangan ataupun time awal ja. Kadang-kadang, ada jugak bantal yang jadi bau busuk hapak then nipis bila dah lama guna. Tu yang tak berani nak review awal sangat. Apapun, bantal ni dia claimed as:  Bantal hotel PREMIUM Jaminan tak kempis 2 tahun Bahan *FEATHER SILK COTTON* (Bulu Itik Synthetic) - material unik yg tidak berbau dan sgt lembut Hypo-Allergenic Anti-dust Mites, Anti-bacteria​ Boleh basuh dan dryer guna WASHING MACHINE Saiz 20 x 30" Haritu admin beli Bantal The Sultan sekali dengan duvet set. Actually, admin quite rasa skeptical la bila nak beli bantal. Yelah, banyak ja b

5 Sebab Anda Perlu Guna Face Oil

Image
Assalamualaikum. Harini Tinsyaz.Com akan bercerita berkenaan face oil dan sebab kenapa korang perlu guna face oil dalam skin routine setiap hari. First time gunakan face oil around 3 tahun yang lalu. Brand pertama face oil yang digunakan adalah dari jenama Cuura. Memang best produk-produk Cuura , inshaAllah next time akan tulis review berkenaan skincare Cuura. Kenapa Anda Perlu Guna Face Oil? Sebelum tu, jom kita kenal apa itu face oil. Face oil ialah minyak yang dicipta khas untuk bagi moisture atau kelembapan pada kulit dan untuk lock hydration. Selalunya, face oil ni dicipta dengan campuran beberapa minyak dari tumbuhan seperti  Virgin Coconut Oil, Moringa Oil, Black Seed Oil, Jojoba Oil, serta lain-lain oil lagi. Fungsi semua minyak di dalam face oil ni adalah untuk melembutkan kulit, nourist kita punya kulit serta buatkan kulit kita nampak sihat. Selalu jugak orang beranggapan bahawa orang yang ada kulit berminyak dan berjerawat ni t

Introducing a Brand New Technology: ACCESSTRADE Fraud Shield

Image
As an   advertiser   or a   publisher , you must be aware that ad fraud is massively increasing on all our marketing channels. That's why we got ACCESSTRADE Fraud Shield . Fraudsters have been stealing the hard work and all our hard-earned money from ad spending. According to Techfunnel.com, the estimated cost of digital ad fraud worldwide is predicted to rise from $19 billion in 2018 to $44 billion in 2022. Quite appealing to know, right? Being in the Affiliate Marketing industry for 20 years in Japan and few other SEA countries, we truly understand your concerns. Therefore,  ACCESSTRADE  is finding any possible solutions, including how to deal with ad frauds that are currently uncontrollable.  ACCESSTRADE Fraud Shield So now, we’re proudly introducing you to the brand new protection technology created, called  ACCESSTRADE Fraud Shield , which has officially launched on the 15th of August 2021, —

Pengalaman Interview Setelah Kerja 4 Tahun

Image
Assalamualaikum. Aku tulis sebab nak meluahkan perasaan. Agak sedih sebab aku dah sia-siakan panggilan IV baru ni. Macam aku terlalu menjawab soalan and tak try untuk steer further . Well at least after tulis ni, aku akan rasa sedikit lega setidaknya. Baru-baru ni aku pi interview dengan sebuah company yang boleh kata besar jugak la.  Then aku macam tak buat preparation langsung sebab husband (ehem) aku hantar.  Before this , preparation aku just masa aku tengah drive pi IV ja. Tapi disebabkan Kali ni husband teman, aku lupa pulak nak fikir soalan-soalan yang mungkin akan ditanya masa IV. Ni adalah IV kedua yang aku attend sejak May 2019 ya. So memang tak expect apa-apa soalan selain yang selalu tanya macam soalan pengalaman kerja, daily job scope aku. But then aku quite shock sebab dia tanya beberapa soalan yang tak pernah mana-mana interviewer tempat lain tanya. Aku pernah prepare soalan ni masa dulu, tapi takd

Garnier Vitamin C Serum Review Malaysia

Image
Assalamualaikum, hei! Aku betul kecewa la, penat ja jaga muka elok. Last sekali breakout semula. Dan kali ni, aku breakout sebab serum Garnier Vitamin C tu. Maka harini, aku akan bagi review berkenaan  Garnier Vitamin C Serum . Aku beli serum ni dekat Shopee dengan harga RM24 plus minus [ link Shopee ]. Aku macam lega gila, nasib baik aku tak include serum ni dalam blog post yang sebelum ni. Yang cerita pasal aku breakout then muka elok balik sebab beberapa skincare tu. Boleh baca SINI . Sebab time aku tuls blog post tu, aku baru try serum tu 2 hari. Aku baca la jugak review sebelum ni pasal Garnier serum ni, tapi semuanya bagi positif feedback . Jadi, aku rasa mungkin serum ni tak sesuai digunakan untuk sesiapa yang ada kulit sensitif. Garnier Vitamin C Serum Review Bau dia wangi, standard macam bau barangan Garnier yang lain la. Sebab ni bukan first time aku pakai Garnier. Sebelum ni, aku pernah pakai Garnier