Posts

Showing posts from September, 2016

WOW Sesi September 2016

Image
Assalamualaikum. WOW sesi September 2016 Hai. Yeah, I've already made my decision. Apapun aku akan update kat sini. Aku takmau segala kenangan aku hilang macam tu ja macam sebelum ni. Dah la gambaq pun hilang, hat dok dalam kepala aku pun hilang jugak masalahnya. Then, bila experience something yang mengingatkan pasal certain memories, punya la emotional sebab tak ingat selama ni. Kiranya selama last semester aku dekat Mitec ni, aku akan update segala yang jadi dan pernah jadi. Blog aku, suka hati aku lah, hang sibuk dah kenapa nak condemn itu ini macam aku paksa hang baca; bukannya lalu dekat newsfeed hang pun. Ni gambaq semalam, after balik dari Segamat aku teruih pi dewan. Yelah, satgi dok kat bilik tu stress, overthinking pulak dok pikiaq macam-macam. Better aku pi ja join meriah-meriah ni, then malam 22hb aku kena balik Yan pulak. Kalau ikutnya, balik dari Segamat tu teruih nak balik Yan; tapi abang ada meeting, so kena delay few days. Padahal baru ja sampai Johor