Posts

Showing posts from November, 2021

5 Sebab Anda Perlu Guna Face Oil

Image
Assalamualaikum. Harini Tinsyaz.Com akan bercerita berkenaan face oil dan sebab kenapa korang perlu guna face oil dalam skin routine setiap hari. First time gunakan face oil around 3 tahun yang lalu. Brand pertama face oil yang digunakan adalah dari jenama Cuura. Memang best produk-produk Cuura , inshaAllah next time akan tulis review berkenaan skincare Cuura. Kenapa Anda Perlu Guna Face Oil? Sebelum tu, jom kita kenal apa itu face oil. Face oil ialah minyak yang dicipta khas untuk bagi moisture atau kelembapan pada kulit dan untuk lock hydration. Selalunya, face oil ni dicipta dengan campuran beberapa minyak dari tumbuhan seperti  Virgin Coconut Oil, Moringa Oil, Black Seed Oil, Jojoba Oil, serta lain-lain oil lagi. Fungsi semua minyak di dalam face oil ni adalah untuk melembutkan kulit, nourist kita punya kulit serta buatkan kulit kita nampak sihat. Selalu jugak orang beranggapan bahawa orang yang ada kulit berminyak dan berjerawat ni t

Introducing a Brand New Technology: ACCESSTRADE Fraud Shield

Image
As an   advertiser   or a   publisher , you must be aware that ad fraud is massively increasing on all our marketing channels. That's why we got ACCESSTRADE Fraud Shield . Fraudsters have been stealing the hard work and all our hard-earned money from ad spending. According to Techfunnel.com, the estimated cost of digital ad fraud worldwide is predicted to rise from $19 billion in 2018 to $44 billion in 2022. Quite appealing to know, right? Being in the Affiliate Marketing industry for 20 years in Japan and few other SEA countries, we truly understand your concerns. Therefore,  ACCESSTRADE  is finding any possible solutions, including how to deal with ad frauds that are currently uncontrollable.  ACCESSTRADE Fraud Shield So now, we’re proudly introducing you to the brand new protection technology created, called  ACCESSTRADE Fraud Shield , which has officially launched on the 15th of August 2021, —

Pengalaman Interview Setelah Kerja 4 Tahun

Image
Assalamualaikum. Aku tulis sebab nak meluahkan perasaan. Agak sedih sebab aku dah sia-siakan panggilan IV baru ni. Macam aku terlalu menjawab soalan and tak try untuk steer further . Well at least after tulis ni, aku akan rasa sedikit lega setidaknya. Baru-baru ni aku pi interview dengan sebuah company yang boleh kata besar jugak la.  Then aku macam tak buat preparation langsung sebab husband (ehem) aku hantar.  Before this , preparation aku just masa aku tengah drive pi IV ja. Tapi disebabkan Kali ni husband teman, aku lupa pulak nak fikir soalan-soalan yang mungkin akan ditanya masa IV. Ni adalah IV kedua yang aku attend sejak May 2019 ya. So memang tak expect apa-apa soalan selain yang selalu tanya macam soalan pengalaman kerja, daily job scope aku. But then aku quite shock sebab dia tanya beberapa soalan yang tak pernah mana-mana interviewer tempat lain tanya. Aku pernah prepare soalan ni masa dulu, tapi takd