Posts

Showing posts from June, 2021

Industrial Logistic tu Belajar Apa?

Image
 Assalamualaikum Disebabkan ramai yang masuk blog aku untuk tanya pasal course Industrial Logistics, maka kat sini aku tulis khas untuk course ni saja. Untuk yang masih belum tahu, aku merupakan bekas pelajar UniKL Mitec dari tahun 2013 - 2017. Apa yang bestnya di UniKL, setiap tahun akan ada revise either subject yang ditawarkan tu betul-betul menepati kehendak market atau tak.  Di UniKL di, ada tawarkan 2 program logistik iaitu diploma dan degree: Diploma in Industrial Logistics | UniKL Bachelor of Industrial Logistics (Hons) | UniKL Tak banyak beza pun sebenarnya. Maybe ada beza sikit dari segi subjek dan deep of the knowledge jela. SUSAH TAK COURSE INDUSTRIAL LOGISTIC NI? Personally, course ni tak susah. Just kena banyak faham ja. Dan silibus semuanya English tapi lecturer still akan explain based on pilihan dalam kelas either nak go for English at

Hiqili Essential Oil Review Malaysia

Image
 Assalamualaikum and hey! Sebenarnya nak tulis pasal essential oil ni dah lama sebenarnya. Cuma macam sentiasa rasa cari masa, tapi tak sure masa tu pi mana. Entri ni khas aku tulis untuk newbie yang baru berjinak-jinak nak guna air diffuser and essential oil. So personally, dah guna essential oil dah 6 bulan. Actually before this pernah guna, but then just guna fragrance oil ja. Yelah, nak beli Young Living macam tight budget sangat. So, opt untuk guna essential oil lain yang lebih murah and money wise. Setelah cari essential oil dekat Shopee , terperasan beberapa brand macaam BAM Natural and Hiqili . And lebih tertarik kepada Hiqili after baca few review pasal Hiqili Essential Oil ni. Jadi, aku ada cari kenapa Hiqili murah? Tapi aku tak dapat jawapan tu. Cuma apa yang aku tau, dia punya website domain dah expired. Jadi tak dapatlah nak buat research lanjut berkenaan background company Hiqili. But dia punya website start pada Mei 2020. So aku quite bangga since aku one of the earlies

Hanazakarino Kimitachihe Taiwan Full Episode HD English Subtitle

Image
Hey everyone ! [ Kredit ] Disebabkan ni ja gambar paling decent aku boleh dapat. So minggu lepas aku marathon gila-gila cerita ni. Punya la susah nak cari yang kualiti elok. Mula-mula cari dekat Youtube, but then kualiti gambar sangat teruk. Then ada pulak episode yang kena ban.  So disebabkan aku baik dan cantik, maka aku mudahkan sapa yang nak tengok cerita ni. Boleh klik link bawah ni untuk setiap episode ya. Siap full E nglish subtitle hokeyy! Click here to watch Hanazakarino Kimitachihe Taiwan Full Episode HD with English Subtitle:  Bila aku tengok balik cerita ni, baru aku teringat. Masa aku form 1 sampai form 3, memang ada gambar Wu Chun dalam purse aku. Oh innocentnya saya! Then, aku cari Instagram Wu Chun, OMG dia still nampak muda even tahun ni dah 41. So far , aku memang suka version Taiwan berbanding Jepun and Korea. Kalau versi Korea, nama title dia ' To The Beautiful You '. So, enjoy! Related with this blog post: hana kimi taiwan episode 1 hanazakari