Posts

Showing posts from July, 2015

Ini Entri Raya.

Image
Assalamualaikum. First time aku buat entri raya. Last post aku bulan 3 lepas pasal Freedom 2.0. Pasal kes tu, serious aku pun dah lupa lama sangat dah, tapi tolong cakap umur aku 24 dan aku dah bertunang, hahaha. Di kesempatan ni, aku nak ucap Selamat Hari Raya kepada semua yang kenal aku. Well, aku tau aku memang poyo dan bajet comel. Tapi tahukah anda, aku ni mudah insecure dengan orang cantik dan aku kagum tengok orang cantik? Haa, tu masalah aku selama ni. LOL, jadi untuk meningkatkan tahap keyakinan aku, aku puji la diri sendiri. Logik kan? Next, thanks for the awesome Ramadhan. Bagi aku sendiri,  Ramadhan kali ni quite memorable compared to 2014, 2013, 2012. Last aku betul menghargai Ramadhan, time 2011. Time kawan-kawan aku ada tiap hari dengan aku, tadarus sama-sama, usrah, qiam sama. Time 2012, puasa kat matrik yang worst ever. 2013, konflik perasaan yang aku takmau ingat dah. 2014, projek Ihya' Fest. Jadi, memang kali ni jela paling aku hargai walaupun ada anas