Posts

Showing posts from January, 2014

Ini 2014

Image
Assalamualaikum. Jam menunjukkan 2.44 am, 4 Januari 2014. Mp3 memainkan lagu Wanita- DeHearty, random. Babai 2013, hai 2014. Well, aku sebenarnya nak tulis satu entri yang memang aku nak tulis after matrik, namun masih tak kesampaian hasratku memandangkan mood sekarang, aku nak tulis apa yang aku dah belajar based on 2013 punya cerita.  Tangan budak bola tampar, yang tu lebam-lebam sebab beberapa jam after main. Apologised- Januari 16 Januari 2013, tu tarikhnya, tragedi yang memang bagi kesan yang terlalu mendalam dalam hidup aku. Sumpah,  tak tipu. Ya, sakit, tapi start dari hari itu, aku belajar satu benda yang sangat basic. Yep, terlalu basic. Say sorry if you do a mistake. Seems simple, tapi it's not an easy action sebenarnya. Walaupun kadang-kadang tu bukan salah kita, minta maaf dapat meredakan keadaan. True! Sekarang, bila aku nampak court volleyball, memang aku akan ingat apa yang jadi time kat matrik. But hey, it's not a bad thing pun sebab life