Posts

Showing posts from November, 2013

Johor and Kedah. Rant.

Image
Assalamualaikum. Hola. Setelah lama menghilang, baru kini mood mengetuk hati. Just quite busy, quite ok, quite. Tapi aku tak bizi fizikal, aku just bizi mental. Kerja aku memang duduk and menaip this and that. Bukan berjalan and edar the poster, flyers. Kalau tak, demam mungkin, memang jenis tak buleh selalu keluaq berjalan sangat. Ohhoo, nak promot le' poster of the event, tapi macam.. Em macam.. Macam takdak orang nak baca ja blog aku ni. Maka, izinkanlah aku untuk letak link Facebook ja,  http://www.facebook.com/welovesadaqa . By the way, ada konsert tauuuu and, and, and, the artis is ME!!! Heliza Helmi, Munif Hijaz and Priakustik. Jemput ke Unikl MITEC, and u will find something yang memang tak wujud kat mana-mana selain di Unikl MITEC, ianya adalah Tinsyaz. Ouh, she is really cute you know. Wkwkwkwkwk xD *note : nama penulis blog ini ialah Tinsyaz. sekian. Sebenarnya, aku just nak publish gambaq ni ja. Simpan lama sangat, lemau auww. Tak feel teww. Ni