Posts

Showing posts from September, 2013

Untold Story. 2 pilihan. Dilema. Always. :)

Image
Assalamualaikum. Ehem, hai ! Err, title macam buat teruk sangat la kan.. Ni dah alang-alang tengah cari mood nak study time malam minggu, sebab tu rajin blogging tu..Tapi ni memang aku bagitau seriously punya cerita la. Well, we maybe in the same boat but with different cabin. Here my story. Ouh, satu lagi.. Past is a nice place to visit but certainly not a good place to stay. Dalam kehidupan aku, before aku masuk Unikl MITEC ni, seriously banyak pilihan yang aku kena choose. Maybe tak la hebat macam uolls yang terer-terer tu kan, tapi murah rezeki aku memang bab-bab ni even result bukan gempak mana pun. *cough, cough And yes, antara tempat study yang aku pernah tolak termasuklah SMK Agama Yan (SMKAY), SMK Teknik Alor Setar (Kluster), Universiti Putra Malaysia (UPM), Universiti Malaysia Sabah (UMS) serta IPTS yang lain (SEgi, MSU etc etc etc). Kos yang dapat pun memang ok, chemical engineering, agricultural science, networking.  Before aku masuk MITEC, pi mana pun mes

Journey From Johor to Kedah

Image
Assalamualaikum. Currently, when I write this entry I am in the bus with Hana But she already sleep Tired Maybe. The clock show 11:41 pm There are two boys in front of my seat Actually one of them is my classmate at Unikl MITEC But i don't really recognise him He just tell me that, Because my face is familiar. Next. Tomorrow morning i will arrive at Kedah My long journey :) me yang macam KOREA my rumet, HANA

New Day

Image
Assalamualaikum. A smile can motivate you well.

New Life at Unikl MITEC :)

Image
Assalamualaikum. Hai kawan-kawan. Ehem, aku tengah online kat Unikl Mitec ni. Hee, best owh. Mai la melawat, sila bawak makanan banyak-banyak k. Well, ni gambaq-gambaq MSR (Minggu Silaturrahim) Unikl Mitec :) majlis perasmian MSR just a doodle. excited because i have receive that flag nyanyian beramai-ramai jalur gemilang team kena denda, operasi melekat fail team kena denda team kena denda kuliah maghrib a day with team mate :) joyously, serious talk all the excited face there idk. HAHA operasi mencabut rumput :) hana, mira, and nani ifa with kinah OMR (operasi mencabut rumput) last day last day kak anis with hana, my roomate :D buddyz, takkan terpisah.. nani, kak anis, nadt, hana and me :) hana and me. roomate ! jyeahh you know, that is eyebag -_- Jeles tak, jeles tak?? Time hari pendaftaran takdak gambaq sebab angah tak menggendeng dengan aku macam time pen