Posts

Showing posts from June, 2013

Artwork. Wheat.

Image
Assalamualaikum. :) #aktiviti musim cuti 

The Making Of Potret by TINSYAZ

Image
Assalamualaikum. Haihai, takleh lena, jadi siapkan jugak dalam masa semalaman :) Last melukis potret [secara siriyes] masa pertandingan potret kemerdekaan time form 2. HAHA~ first stage.. boh pi apa yang ada kat muka dia lapaq, tinggai sat nak pi makan laksa XD time ni bibir dia tak siap lagi dari penjuru BIEBER = BIBIR tak siap lagi nampak bibir dia macam kemam ==" macam kemam ==" last sekali aku highlight kat bibir dia jugak, ada la shadow-shadow bagi tak macam kemam XD THE END.  :)

Artworks

Image
Assalamualaikum. Hai manusia sekalian? Uolls apa khabar? Iolls alhamdulillah sihat sejahtera lagi even kena bash bertimapa-timpa.  No worries ok. Result PSPM2 dah release la haritu, perasaan aku sekarang sangat tak boleh dicernakan. Serious talk. Kecewa, menyesal, i don't know. Tapi kali ni aku tak nangis ok, sebab? Sebab, aku tau sendiri sebab apa yang aku tak menangis. HAHA. Ok, ni artwork aku sejak-sejak habis matrik. yang ni paling worst kutt aku rasa, pakai water kaler.. serious tak satisfied aku suka buat stiker.. muslimah hearing music. :) nama yang ni stay strong, aku tiru stay strong punya arts yang ni first artwork semenjak balik rumah. by soft pastel FIX YOU. the latest one. So, UPU aku isi food tech, ict dengan kimia. Tapi tu lah, taktau macam mana. Ikut rezeki jugak laa, trust Allah, insyaAllah. "Jangan mencemburui jalan indah yang dilalui oleh orang lain hingga terlupa hendak mensyukuri jalan yang telah Allah ku