Posts

Showing posts from May, 2013

Newbie. :)

Image
Assalamualaikum. Mereka dapat kawan baru.  Yey! Aku pun dapat kawan baru :)  Em, aku tinggalkan Facebook and Twitter sat, tunggu aku pulih balik and be: HEARTLESS. IGNORANCE. NICE. PIOUS *not really AND.. This is the bebear name FIJI why Fiji?? You will know it. Tu pun kalau korang budak sports confirm tau kenapa nama dia FIJI. XOXO tinsyaz

Ceritera. Aku. Kulit Muka.

Image
Assalamualaikum. Ehem, hai. Aku dah lama tak update blog. Kali ni, aku just nak cerita pasal kulit muka. Kalau korang ada masalah muka, ni memang channel yang betul. Mai aku nak story.. Well, sapa yang kenai aku ofkos tau, masa awal sem2 aku pernah pakai mask time kat matrik. Actually, kulit muka aku meradang. Jeng, jeng, jeng, ni aku masa awal sem2. muka sedih gilaaa :o TRAGEDI SEBELUM PSPM1 Dah la time study week before PSPM1, aku eksiden pi langgaq signboard ni --> Dalam kenangan :') Dan muka aku jadi macam ni... Mata kanan, memang betui-betui langgaq tepat bucu signboard. SAMBUNG CERITA BALIK Agak banyak kenangan kat matrik yang memang aku takkan lupa. Oh, sambung balik. Jadi, muka aku time pakai mask tu memang gatal-gatal teruk, jadi aku pun garu. Yes, cerdik sangat. Sampai 2 minggu gatal berterusan. Masa minggu first tu, gatal and muka aku sangat merah, nampak calar-calar merah. Masuk minggu kedua, merah-merah dah hilang tapi ga