Posts

Showing posts from November, 2012

Bertukar Arus ke Sem2

Image
Assalamualaikum. Hai uolls.. Well, I semakin bizi sekarang.. Apa yang I nak tuleh pun, maybe based on my experienced as KMK's students. Ready? Here we go! Jap,  For HazzimAbuHanipah, anda dah menghilang la, blog pun dah takdak dah.. Dah lama tak baca post merapu anda. :( Proceed, here we go! Aku dah habeh exam PSPM1 kat KMK. Apa yang aku nak cakap, soklan yang keluaq tu akan jadi taff bagi kita bila kita study last minit. What's means? Yes, esok nak exam, baru terkocoh-kocoh lari tak cukup tanah nak baca lecture note. Seem's funny rite? It's call reality dude.. Ramai ja orang lain yang buat macam tu, tapi aku memang style yang takkan dapat adapt dengan situasi camtu. Then, aku dok bajet result aku memang akan teruk habisan. Bertawakallah. :') Actually, time exam Chemistry yang memang hard la bagi aku sebab pagi tu, aku kena rush pi hospital time 4.30 pagi sebab aku migraine. Nak tak nak, rumet aku tolong temankan. Thanks Kak Mira, Anis, Shima,