Posts

Showing posts from July, 2014

Review on UniKL MITEC, Johor. Industrial Logistics.

Image
Assalamualaikum. Ofkos ah korang kena biasakan diri tengok logo ni kan, miahahaha. Ni aku rajin nak buat review ni bukan senang hokkeyyy, semangat auu iolls pakai jersey Mitec sambil taip entri ni. HAHA. Ni betul tau, aku pakai jersey biru merah tu. Well, Johor ni t-shirt dia tak variasi lansung, semua kaler biru merah ja.. ==" Please TMJ jangan saman iolls, iolls orang susah. Iolls cuma cakap jujur je ni, hihi. xD Serious post ni panjang sesangat dan aku harap semuanya merangkumi persoalan-persoalan yang ada dalam otak korang.  PERSEKITARAN DI UNIKL MITEC Ok, korang boleh dulu usha-usha gambar-gambar yang aku letak ni. Sebenarnya la kan, bila korang masuk entri ni, make sure internet laju, baru boleh view gambar-gambar dalam ni tanpa menghadapi sebarang stress dan depression overload sebab aku nak letak gambar banyak-banyak. First of all, lupa nak bagitau, maaf la kalau entri ni campuq huruf Q banyak sangat. Oh ya, sorry kk kalau aku bahasakan diri sebagai aku, seb