Posts

Showing posts from February, 2013

Birthday Mak

Image
Assalamualaikum.   Yey, kelmarin birthday Mak, Happy Birthday Mak! Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki olehnya. Nak update kelmarin tapi tak sempat, jadi aku pun update harini. My abang is sho shuwit, he bought a blackforest cake to our beloved mom. Here: kek mak yang abang beli mak sibuk dengan  kek, abang sibuk dengan instagram abang dan kek teruja... mak seronok, first time dalam hidup sambut birthday ada orang beli kek Mak, Happy Birthday.. Adik pun takdak hadiah macam angah jugak. Hope mak selalu hepi and kekal awet muda walaupun dah umuq 57 tahun. 560202. #Kita letak cita-cita macam macam, tapi ingat, tak ada guna cita-cita jika kita tak berusaha nak mencapainya. Berusaha, berdoa & bertawakal.