Posts

Showing posts from June, 2012

Life di KMK [sebulan]

Image
Assalamualaikum. Dah genap sebulan aku kat KMK. Life memang sangat bizi tapi siriyes enjoy. Duh, malu gila kemarin, aku buleh dok buat konfiden pi masuk kuliah padahal aku dah silap masuk dewan kuliah. Mula-mula tu memang la rasa tadahal la, tapi after aku dah masuk dewan kuliah yang sepatutnya aku masuk, barula aku rasa blushing gila. MALU!!! Harini aku demam tapi still dok outing dengan mak and abang aku. Lepas mak aku dah balik dah, aku baru TERperasan yang aku tak beli makanan lansung. Besala, mood orang demam kan. Actually, kalau dok kat KMK ni, tempat yang superb untuk outing hanyalah CMart dengan KFC ja. So, enjoy! Hahaha. Dalam kedemaman aku ini, aku masih mengupdate blog. Haha, puaih tidoq time tadi kutt!! Mak aku suruh aku rest puaih-puaih. And yes, aku menuluskan diri kat mak and abang bahawa aku adalah manusia yang paling malas dalam kelas K2S1P5(b). Tapi, aku rasa bukan aku yang malas, cuma classmate aku ja yang terlebih rajin. Dalam bilik aku, semua budak Kedah. So, n

Prof. Tinsyaz

Image
Assalamualaikum. Best life kat matrik. Tapi, yes, ada tapi... Tapi, assingment banyak tahap. Ohhho, kat sana takleh panggil homework, kena panggil assingment. Takleh panggil cikgu, kena panggil Puan. :)