Review Bantal The Sultan

Assalamualaikum.

Harini nak bagi review bantal The Sultan. Memang best teruk la bantal ni. Rugi kalau ada sesiapa yang masih belum try bantal ni.


Review Bantal The Sultan

First time beli bantal ni masa Januari 2021. Tapi sekarang baru nak review sebab saja nak tengok rasa puas tidur tu berpanjangan ataupun time awal ja.

Kadang-kadang, ada jugak bantal yang jadi bau busuk hapak then nipis bila dah lama guna. Tu yang tak berani nak review awal sangat.

Apapun, bantal ni dia claimed as:

  •  Bantal hotel PREMIUM
  • Jaminan tak kempis 2 tahun
  • Bahan *FEATHER SILK COTTON* (Bulu Itik Synthetic) - material unik yg tidak berbau dan sgt lembut
  • Hypo-Allergenic Anti-dust Mites, Anti-bacteria​
  • Boleh basuh dan dryer guna WASHING MACHINE
  • Saiz 20 x 30"


Haritu admin beli Bantal The Sultan sekali dengan duvet set.


Actually, admin quite rasa skeptical la bila nak beli bantal. Yelah, banyak ja bantal claim macam-macam. Tapi at the end mehhh jugak macam bantal Hotel Pilton tu.

Bantal Tak Sakit Tengkuk

Mungkin ada yang cakap, tak selesa la tidur bantal nipis sangat. Tapi kalau tebal sangat pun boleh sakit tengkuk.

Surprisingly, serious admin betul suka dengan bantal The Sultan ni. Memang bantal yang sangat lembut, tak sakit tengkuk dan rasa sangat selesa.


Bantal The Sultan
Memang nampak fluffy betul bantal ni. 

Memang betul-betul premium dan puas hati. Boleh kata bantal ni memang berbaloi la dengan harga dia.

Ada 2 jenis, yang 4 star dan 5 star. Admin pakai yang 5 star. Baru ni repurchase untuk husband pulak. 

So dia approve la yang bantal ni memang best teruk. Cuma masa awal tu, normal la kalau keras sikit. And dia macam kecut sebab divaccum dulu sebelum pack.

Jadi masa awal dapat parcel, make sure buka and tepuk-tepuk bantal tu sampai jadi gebu.



Macam Mana Nak Beli Bantal The Sultan?

Kalau ada sesiapa yang nak beli, make sure beli dari authorized dealer. Bukan boleh percaya sangat, ramai yang nak jual fake punya sekarang ni.

Kalau nak beli, boleh klik kat sini -> bit.ly/3t42eBK . Repeat buying pun dekat seller yang sama.

Selamat membeli gais! Bantal ni serious antara benda berbaloi yang admin pernah beli.

Love,
XOXO


Comments

Popular posts from this blog

Hiqili Essential Oil Review Malaysia

Industrial Logistic tu Belajar Apa?

Garnier Vitamin C Serum Review Malaysia